SL EN HR
Količina:

0


Iznos:

0,00

E-katalozi

Na ovoj stranici možete naći kataloge različitih robnih marki koje imamo u svom širokom prodajnom programu. Zadržavamo pravo na pogreške prilikom unosa. Katalozi su dostupni u PDF formatu više kvalitete. Za pregled trebate imati instaliran program PDF.
Trebate više informacija? Nazovite nas svakoga radnog dana između 7:30 i 15:30 sati na telefon: +386 1 42 80 120 ili nam pišite na adresu elektroničke pošte: info@orodje-zabjek.si.

Poveznica na e-kataloge:


ngersoll Rand je globalno poduzeće koje već više od stoljeća osigurava cjelovite sustave komprimiranog zraka, pneumatskog alata, membranskih pumpi, podiznih uređaja i sustava za manipulaciju te pruža cjelovite usluge. Zbog svog velikog stručnog znanja i iskustva osiguravaju najbolja rješenja za ispunjenje vaših potreba. Uz široku ponudu, mogu se pohvaliti također dobrom servisnom mrežom, koja vam osigurava rezervne dijelove za vaše strojeve i alate.

Pneumatski alat poduzeća Ingersoll Rand osmišljeno je i proizvedeno po strogim standardima i ispunjavaju potrebe široke baze korisnika u cijelom svijetu, koji dolaze iz svih sektora industrijske proizvodnje i održavanja. Ingersoll Rand je jedan od najvećih dobavljača opreme za automobilsku industriju.

Ingersoll Rand u ponudi ima širok asortiman dodatne opreme za svako od spomenutih područja.

Ostale kataloge možete razgledati na njihovoj mrežnoj stranici.


Europski ured poduzeća Dynabrade osnovan je 1989. godine u Luksemburgu te osim Europe pokriva također Bliski istok i Afriku. Svojim partnerima osigurava prodaju svojih proizvoda, usluge za stranke, podršku u prodaji, skladištenje i servis proizvoda Dynabrade.

Svoj ugled i dobar glas poduzeće Dynabrade održava još od 1969. godine, kad je postalo poznato po inovacijskom inženjeringu i proizvodnji jedinstvenih prijenosnih brusnih pomagala i alata.

Dynabrade izrađuje alate za širok spektar tehničkih aplikacija u industriji i servisnoj djelatnosti, kao što su: rezanje, brušenje, poliranje, rezbarenje te punjenje. Alati Dynabrade koristi se kod popravaka automobila, automobilskoj i zrakoplovnoj industriji te u pomorstvu, a dizajniran je za kvalitetnu obradu površina različitih materijala (drvo, metal, plastika, guma, kamen, steklo, kompoziti te staklena vlakna).

Zahvaljujući stalnom razvoju i istraživanju, Dynabrade proizvodi najpouzdaniji alat s dugim vijekom trajanja i odličnom ergonomijom, koji koriste profesionalci po cijelom svijetu. Dynabrade jamči da su svi alati u skladu s važećim standardima o sigurnosti i zaštiti na radu ili ih čak premašuju. Zajedno sa svojim strankama oblikujemo najbolja rješenja za njihove svakodnevne potrebe te osiguravamo savršene rezultate te veću produktivnost.


Doga je proizvođač i distributer montažne opreme za montažne linije po cijelom svijetu. U svom prodajnom programu nude najveći asortiman stativa za vijčane sustave, s najvećim izborom njihovih dodataka. Doga je najveći proizvođač stativa s pozicioniranjem na radnom mjestu.
U svom prodajnom programu nude najveći izbor električnih odvijača.
U usporedbi s ostalim odvijačima na tržištu, Doga električni odvijači s mehaničkom sklopkom ističu se svojom velikom izdržljivošću, kao i mogućnošću postavljanja željene brzine odvijanja i mekog pokretanja. Električni odvijači s mehaničkom sklopkom opremljeni su digitalnim izlazima na kontrolnoj jedinici za nadzor procesa (PLC).
Doga u svom prodajnom programu nudi seriju MD električnih odvijača s tehnologijom za kontrolu strujnog toka, s mogućnošću podešavanja okretnog momenta i kuta. Električni odvijači serije MD idealno su rješenje za precizna zavrtanja/odvrtanja vijaka, gdje je potrebna sljedivost i veći broj parametara zavrtanja/odvrtanja na radnom mjestu. 


Poduzeće Crane Electronics bavi se proizvodnjom opreme za mjerenje i kontrolu već više od 50 godina, od 1971. godine. Njihova oprema za nadzor vijčane opreme koristi se u različitim sektorima industrije kao što je automobilska, zrakoplovna industrija, građevina, brodogradnja i željeznice. U njihovom bogatom prodajnom programu naći ćete bogat izbor opreme, kao što su rotacijski mjerači momenta, statični mjerači momenta, sustavi za prikupljanje podataka, mjerači momenta i programska oprema za nadzor cjelokupne mjerne opreme. Crane je vodeći proizvođač mjerne opreme na svijetu, a mjernu opremu izrađuje i za druge dobavljače pod njihovim robnim markama.


Poduzeće Nitto Kohki je japanski proizvođač specifičnog kvalitetnog ručnog alata za obradu u metaloprerađivačkoj industriji, kao što su pneumatske pile, alat za uklanjanje rubova, igličari za čišćenje, pneumatske bušilice i brusilice s uzdužnim hodom za uporabu u drvnoj industriji.
Nitto Kohki u svom pbogatom rodajnom programu ima iznimno velik izbor spojki za specifične primjene u industriji.
U svojoj grupi Nitto Kohki prodaje i robnu marku električnih odvijača Delvo. Električni odvijači Delvo diče se iznimno velikom izdržljivošću. U svom prodajnom programu nude iznimno širok asortiman električnih odvijača. 


Japansko poduzeće Ohtake je još od 1968. godine proizvođač dodavača vijaka. U našoj ponudi naći ćete dodavače za ručno ili robotsko zavrtanje/odvrtanje vijaka.


Japansko poduzeće Vessel još od 1916. godine izrađuje profesionalni ručni alat, a 1954. godine počeli su također s proizvodnjom pneumatskog alata.

Ostale kataloge možete razgledati na mrežnoj stranici.


Loobster nudi širok izbor montažnih uređaja za zakivanje i montažnih sustava.

Ponuda alata obuhvaća:

  • pneumatsko pokretani pištolji za zakivanje,
  • ručna kliješta za zakivanje i dvoručna kliješta za zakivanje,
  • ručne škare za zakivanje,
  • akumulatorski pištolj za slijepo zakivanje,
  • posebni pribor za pištolje za slijepo zakivanje serije,
  • posebni montažni sustavi (na zahtjev).

Loobster zakivači namijenjeni su uporabi u industrijskim pogonima. Loobster je prava adresa za ozbiljnog partnera u zakivanju.

Zakivač je primjeren za uporabu na montažnim linijama.

Osim alata za zakivanje Lobster u ponudi ima i alat za utiskivanje slijepih matica.

Više detalja o zakivačima potražite u sljedećim katalozima:


Tekst


Poduzeće Plarad iz Njemačke ima više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji uređaja za multipliciranje momenta na ručni, pneumatski, električni i hidraulički pogon. Poduzeće je 1962. godine osnovao Paul-Heinz Wagner. Njegova ideja je bila usavršiti standardni ročni multiplikator te ga opremiti električnim pogonom. Rezultat je prvi električni multiplikator do 6000 Nm na svijetu. Taj uspjeh je poduzeću dao poticaj za razvoj novih modela multiplikatora i pogona za njega, što dokazuju specijalna rješenja namijenjena za uporabu u zavrtanju/odvrtanju vijaka kod dizalica, izmjenjivača topline, vretena ventila, zasuna itd.


Snap-on je američki dizajner, proizvođač i prodavač vrhunskog alata i opreme za profesionalnu uporabu u transportnoj industriji, uključujući automobilsku, u teškoj industriji, proizvodnji opreme te pomorskoj, zrakoplovnoj i željezničkoj industriji.


Društvo Milwaukee Electric Tool Company vodeći je proizvođač i ponuđač prijenosnog električnog alata i pribora za najteže uvjete, razreda »Heavy-Duty«, namijenjenog profesionalnim korisnicima po cijelom svetu. Od svog osnutka 1924. godine, društvo Milwaukee usredotočeno je na jednu jedinu viziju: izrađivati najbolji električni ručni alat i pribor za najteže uvjete, za profesionalne korisnike. Danas je ime Milwaukee sinonim za alat najviše kvalitete, trajnosti i pouzdanosti koji je moguće nabaviti na tržištu. Društvo Milwaukee svoj ručni alat izrađuje u karakterističnoj crvenoj boji, u verzijama s naponom 120 volta i 230 volta, za namijenjenim korisnicima širom svijeta. Opširna paleta proizvoda obuhvaća više od 500 različitih modela alata, od kompletnog izbora akumulatorskih alata, pila lisičarki, bušilica, pila, brusilica i kladiva do alata koji je konstruiran za posebne namjene, kao što su podmetači za bušenje dijamantnim svrdlom, sustavi za bušenje s magnetnim stalkom, bušilice sa spremnicima i akumulatorski pištolji za brtvljenje s patronama.


Što se tiče kvalitete, Stahlwille ne poznaje kompromise. Svi proizvodi proizvedeni su u Njemačkoj uz najvišu kontrolu kvalitete i dugogodišnju tradiciju izrade najkvalitetnijih alata. Specijalizirani su proizvođač koji uvijek nastoji pronaći najbolje moguće rješenje.


Već više od dva desetljeća KS Tools je moderni proizvođač alata, koji cijelo vrijeme traži rješenja na tržištu i nudi inovativni alat za visokotehnološka rješenja. Kvaliteta alata poduzeća KS Tools, izniman inženjering, udobnost i kontrola koje omogućuje te konkurentne cijene odlike su zbog kojih dobiva stalne pohvale mnogih korisnika širom svijeta. Katalog K15 je jednostavan za uporabu i uključuje 800 stranica sa 17.000 proizvoda. Taj katalog poznat je po nazivu "svijet alata". Jednostavnim klikom na izabrani dio kataloga pokrećete prijenos.


BGS Technic još od 1970. godine gradi svoje ime na području ručnog i pneumatskog alata za svakodnevnu uporabu u radionicama. BGS Technic u katalogu nudi više od 5000 proizvoda po pristupačnim cijenama. Ručni i pneumatski alat dostupan je u dva razreda kvalitete, PRO+ i PRO.


Unior je širom svijeta sinonim za pouzdan, kvalitetan i funkcionalno dizajniran ručni alat. Zbog sad već tradicionalne kvalitete, brand ručnog alata Unior omiljen je kako među profesionalnim majstorima tako i među amaterima. Program ručnog alata koji obuhvaća više od 3000 različitih proizvoda osigurava pomoć u raznovrsnim poslovima. Posebna odlika alata Unior je privlačan odnos između vrhunske kvalitete i pristupačne cijene.


Asortiman Fervi proizvoda uključuju sve od ručnog alata do profesionalnih strojeva, mjernih instrumenata, dodatnog pribora i materijala. Riječ je o unikatnoj ponudi profesionalne opreme koja nudi rješenja za iskusnog hobi majstora.


Ko-Ken Tools je obiteljsko poduzeće u kojem se već četvrta generacija bavi proizvodnjom nasadnih ključeva i nastavaka. Nasadne ključeve hladno kuju, kromiraju i premazuju.

Paleta artikala ovog proizvođača na glasu je po kvaliteti i širokom izboru nasadnih ključeva, od najmanjeg do najvećeg.


Knipex je najveći proizvođač najrazličitijih kliješta na svijetu. Njihova kliješta na glasu su po svojoj učinkovitosti, dugom vijeku trajanja i ergonomiji. Knipex alat ispunjava visoka očekivanja svakog profesionalnog korisnika ručnog alata. Odlikuje ga visokokvalitetan materijal i iznimno moderna tehnologija izrade. Sav alat poduzeća Knipex izrađen je u Njemačkoj.

U svom bogatom proizvodnom programu nude iznimno širok izbor kliješta za najrazličitija područja uporabe, od kliješta za električare, za primjenu u elektronici, namjenski alat za solarnu tehnologiju, specijalni alat za zrakoplovstvo.

Razgledajte bogatu ponudu kliješta i zatražite savjet:


Poduzeće Wera, sa sjedištem u Wuppertalu u Njemačkoj, osnovano 1936. godine i jedan je od vodećih međunarodnih proizvođača ručnog alata. Wera razvija i izrađuje ručni alat koji zadovoljava zahtjeve profesionalaca. Wera nudi rješenja za probleme povezane sa zavrtanjem/odvrtanjem vijaka. Paleta obuhvaća približno 3000 proizvoda iz programa željezarije, a također nudi prava rješenja za individualne zadatke. Među njihovim proizvodima mogu se naći npr. odvijači Kraftform s oštricama Lasertip, koji smanjuju rizik od otklizavanja s glave vijka; inovativne račne Zyklop i Koloss, koje se mogu sigurno upotrebljavati i kao čekić; alat Hex-Plus, koji sprječava trošenje glava imbus vijaka i štite profil; nastavke i držače sustava Impaktor, koji su posebno razvijeni za ispunjavanje visokih zahtjeva kod uporabe udarnih odvijača; dijamantom presvučeni nastavci koji sigurno naliježu na vijak i sprječavaju bilo kakvo otklizavanje s glave vijka; alat Kraftfom Kompakt za primjenu s ručnim i električnim alatom; sustav za traženje alata »Take it easy« s kodiranjme u bojama s obzirom na profil i veličinu – za jednostavno i brzo pronalaženje potrebnog alata; sustav za prenošenje alata Wera 2go: mobilan, prilagodljiv i individualiziran. Profesionalni alat Wera daje profesionalne rezultate kod praktičnih primjena zbog svojih, u mnogim slučajevima, jedinstvenih svojstava.


Hubitools u ponudi ima specijalni alat za servis vozila, alat za dijagnostički nadzor vozila, videoskope, uređaje za testiranje elektroničkih uređaja i označavanje opreme.


Serenco je dobavljač opreme za autoservise i industriju. Širok izbor alata zadovoljit će i najzahtjevnijeg korisnika. Ovo poduzeće stalno razvija inovativni alat koji će korisniku pružiti najbolju moguću pomoć u radu.


Apex Tool Group je dobavljač ručnog i pneumatskog alata. Grupa proizlazi iz branda Cooper koji je na tržištu prisutan već više od stoljeća.

Apex spada med vodeće proizvođače vijčanih nastavaka te držača za vijčane nastavke. Vijčani nastavci različitih oblika i tvrdoća (s obzirom na uvjete zavrtanja/odvrtanja – rotacija, okretni moment) mogu zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike, jer se ovi nastavci koriste kako u strojarstvu i drvnoj industriji tako i u najzahtjevnijim primjenama u serijskoj montaži. Na raspolaganju su također nastavci s različitim premazima, koji produljuju trajanje alata.

Program:

  • držači vijčanih nastavaka
  • vijčani nastavci
  • nasadni ključevi
  • adapteri
  • produžeci

Twin Busch Germany je poduzeće koje nudi širok izbor opreme za autoservise po povoljnim cijenama.

Njihova ponuda obuhvaća:

  • opremu za podešavanje podvozja vozila ("optika") za program osobnih vozila i kamiona,
  • testne staze za kamione i osobna vozila,
  • dizalice za program teretnih i osobnih vozila,
  • opremu za centriranje za program teretnih i osobnih vozila,
  • opremu za premontiranje za program teretnih i osobnih vozila.

Poduzeće Space bavi se proizvodnjom opreme za autoservise na području strojeva za premontažu i centriranje guma za osobna i teretna vozila, dvostupnih dizalica, škarastih dizalica i uređaja za podešavanje podvozja. Dizalice se proizvode na istoj liniji kao dizalice Ravaglioli. U vezi s cijelom mrežom proizvođača, strankama pružaju cjelokupnu opremu za opremanje automehaničarskih radionica. Space proizvodi iznimno kvalitetnu opremu za radionice slijedeći trendove razvoja, što se prepoznaje i na njihovoj tehnologiji.


Fiac je talijanski proizvođač kompresora osnovan 1977. godine. U njihovom proizvodnom programu naći ćete vrhunske klipne i vijčane kompresore.


ELGi je vodeći proizvođač zračnih kompresora sa širokom paletom tehnološki vrhunskih sustava za komprimirani zrak. "Always Better" nije samo njihov moto, to je filozofija njihova razvoja - bolja iskoristivost, veća izdržljivost, veća štedljivost - uvijek bolji proizvodi!


Pichler je, kao vodeće poduzeće za specijalni alat, od 1978. godine je ponudilo više od 8000 različnih komada osnovnog i specijalnog alata za različne servisne poslove i različne brandove automobilske industrije. U stalnom razvoju i kroz suradnju automehaničara, tehnologa i inženjera, alat Pichler doista je optimiziran za pojedine radne procese. A uporaba namjenskog alata znači također lakši rad i veliku uštedu vremena i novca.

Aktualne proizvode možete razgledati na njihovoj mrežnoj stranici.


Poduzeće Raasm Spa specijalizirano je za proizvodnju opreme za prijenos tekućina, koja se koristi u različitim djelatnostima kao što je automobilska industrija, poljoprivreda, građevina, kemijska industrija, rudnici, brodogradnja, željeznice, proizvodna industrija itd.

Raasm proizvodi primjereni su za prijenos različitih vrsta tekućina, uključujući ulja, maziva, sredstva protiv zamrzavanja, dizelska goriva, zrak, deterdžente, boje, kemijske proizvode itd.

Ostale kataloge možete razgledati na njihovoj mrežnoj stranici.


Mega je španjolsko poduzeće koje se bavi proizvodnjom hidrauličkih uređaja i cilindara. U ponudi hidrauličkih naprava imaju preše i različne tipove dizalica.

Proizvodi poduzeća Mega na glasu su po svojoj kvaliteti i preciznosti.


Spin je talijansko poduzeće specijalizirano prije svega za opremu za održavanje klima uređaja. U ponudi također imaju niz specijalnih alata za održavanje vozila.


Globaljig je priznato poduzeće na području opreme za autolimarske radionice. Vodeći su proizvođači autolimarskih stolova za ravnanje i dodatnog pribora. Posvećeni su također izradi nacrta za rad sa stolovima ravnanje, što štedi vaše vrijeme i novac.


S tradicijom duljom od 100 godina, poduzeće Völkel iz Njemačke nudi vam navojna svrdla i čeljusti najviše kvalitete, za ručnu i strojnu obradu. Nude također program V-Coil u kojem ćete naći sve za popravke navoja.


S više od 50 godina iskustva na području bušenja i proizvodnje svrdala, KEIL Werkzeugfabrik (Karl Eischeid GmbH) vaš je najbolji partner koji rješava probleme na području bušenja i alatne industrije. Da vaš novi pribor za bušenje ne bude samo alat za jednokratnu uporabu, pozornost se uvijek mora posvetiti karakteristikama kvalitete koje nudi KEIL u okviru svog proizvodnog procesa. U osnovi je sav alat izrađen od najboljih, legiranih vrsta čelika. Osim proizvodnog procesa, osiguravanje kvalitete naša je ključna konkurentna prednost. Provjera ulaznih materijala, pregledi tijekom rada, završni pregled i redovno testno bušenje i ocjenjivanje te testiranja u ekstremnim uvjetima osiguravaju konstantnu visoku kvalitetu procesa i korištenih materijala.


Od 1974. godine poduzeće Ruko specijalizirano je za proizvodnju alata za bušenje, glodanje i rezanje. Visokokvalitetni precizni alat iz njihovog proizvodnog pogona u Njemačkoj pruža izvrsne performanse za profesionalne korisnike.


Rennsteig je njemački proizvođač ručnog alata od 1959. godine.


Poduzeće NEXUS još od 1868. godine u Remscheidu izrađuje visokokvalitetan alat i već više desetljeća je specijalizirano za razvoj i izradu izvlakača. Dugogodišnje iskustvo, maksimalna preciznost i mehanizacija te dosljedna vrhunska kvaliteta postavili su NEXUS među vodeća poduzeća u ovom sektoru. Univerzalni izvlakači i specijalni profesionalni alat dodatno obogaćuju široku paletu proizvoda, koja osigurava idealni alat za gotovo sve poslove izvlačenja i ekstrakcije.
Inovativni duh, stroga usmjerenost na stranke i primjena svih suvremenih tehnologija, osiguravaju njihovu prisutnost na njemačkom i međunarodnom tržištu. Suvremena logistika i stalno skladištenje osiguravaju da su gotovo svi proizvodi na raspolaganju u kratkom roku. Kao obiteljsko poduzeće NEXUS predstavlja tradiciju i trajnost "MADE IN GERMANY". Već više od 100 godina.


U svojoj ponudi imamo kompletni asortiman kovčega i torba dobavljača GT Line, za organizirano pohranjivanje alata i opreme za rad na terenu ili u radionici. Asortiman kovčega se međusobno razlikuje po svojoj namjeni i veličini kovčega te načinu same organizacije alata.


Danski proizvođač Scangrip nudi najmoćniju i najcjelovitiju paletu radnih svjetala, dizajniranih tako da odgovaraju vašim potrebama. Kao vodeći europski proizvođač osiguravamo vam inovativne LED lampe koje će vam uvijek osigurati potrebnu dodatnu svjetlost i dodatno vrijeme koje trebate da biste se mogli posvetiti detaljima koji doista čine razliku. Kad trebate najbolje radno svjetlo koje možete dobiti.


Winntec od 2002. godine proizvodi profesionalnu opremu za automehaničarske radionice.


U našoj ponudi naći ćete sinterirane kočione pločice za sve vrste kočnica za bicikle i motore proizvođača GOLDfren.

Sinterirane kočione pločice u usporedbi s organskim kočionim pločicama imaju dulji vijek trajanja. GOLDfren ploščice izrađene su u Europi, a njihova odlika je kvaliteta te povoljna cijena. Mogu se koristiti i za natjecanje i za svakodnevnu uporabu. U našoj ponudi naći ćete pločice od smjese AD i SW33. AD pločice primjerene su prije svega za svakodnevnu uporabu, dok za agresivno kočenje preporučujemo SW33 pločice.