SL EN HR
Količina:

0


Iznos:

0,00

Zaštita osobnih podataka

Svjesni smo, da je privatnost posjetitelja i kupaca u našem online shopu (internetskoj trgovini) na prvome mjestu. Zato vam jamčimo 100 % zaštitu vaših osobnih podataka po Zakonu o zaštiti osobnih podataka (ZZOP-1).

S prijavom u online shopu slažete se, da vaše osobne podatke hranimo i upotrebljavamo isključivo za potrebe izvođenja ugovora (pošiljanje informativnog gradiva, ponudi, računa, obavješćivanja o novostima) i ostale potrebne komunikacije.

Ponuditelj se obavezuje, da će trajno štititi sve osobne podatke korisnika. Korisnikovi podaci ni u kojem slučaju neće biti dostupni neovlaštenim osobama.

Za čuvanje osobnih podataka odgovoran je i korisnik sam i to tako, da sam brine za sigurnost svojega korisničnoga imena i lozinke.

Politika upotrebe kolačića

Internetska stranica upotrebljava kolačiće za osiguravanje boljega korisnikovoga iskustva i praćenje (nadziranje) statistike posjeta. O upotrebi kolačića posjetitelji su informirani kada prvi put posjete internetsku stranicu, za upotrebu nekih kolačića molimo posjetitelja za njegov pristanak. Posjetitelj može svoju odluku u vezi s upotrebom kolačića bilo kada promjeniti na toj internetskoj stranici.

Spletna stranica ne nudi kolačića vanjskim nuditeljima i ne upotrebljava ih za prikazivanje reklamnih poruka.

O kolačićima

Kolačići su male tekstovne datoteke, koje spletna stranica, kada je posjetite, učita u vaš internetski preglednik. Neki kolačići su nužno potrebni za djelovanje internetske stranice. Kolačići ne sadrže nikakvih osobnih podataka ili drugih podataka, koje bi bilo moguće upotrebiti za identifikaciju korisnika, zato preporučamo, da pristanete na njihovu upotrebu.

Upotrebljeni kolačići

Vrsta Ime kolačića Trajanje Namjena
Sjednički ASP.NET_SessionId do kraja sjednice omogućava djelovanje internetske stranice
Lastni Cekarcek_Settings 30 dana hranidba odluke o upotrebi kolačića
Lastni Cekarcek_Session 30 dana hranidba košare za sledeću posjetu
Lastni Cekarcek_UserInfo 14 dana avtomatska prijava kot sledeće posjete
Zunanji _ga, _utma, ..., _utmz do 2 godine Google Analytics statistika gledanosti internetske stranice

Posjetitelj može svoj pristanak za upotrebu pojedinih kolačića bilo kada umaknuti klikom na donju ključicu. Povlačenje pristanka može prouzrukovati promjenjeno djelovanje nekih funkcionalnosti internetske stranice ili onemogućiti upotrebu pojedinih usluga.

Upravljanje kolačića internetskog preglednika

Većina internetskih preglednika avtomatski usvoji kolačiće, po isteku valjanosti preglednik kolačiće avtomatski izbriše. Korisnik može sve kolačiće ili samo kolačiće za pojedinu domjenu (Website) izbrisati ručno, ili upotrebu kolačića u pregledniku cjelokupno onemogućiti. Upute za izbris kolačića ili onemogućenje njihove upotrebe možete naći u kontekstu podpore vašega internetskoga preglednika. U slučaju, da ćete upotrebu kolačića cjelokupno onemogućiti, neke funkcionalnosti internetske stranice neće vam djelovati pravilno.