SL EN HR
Količina:

0


Iznos:

0,00

Servis pneumatskog alata

Za svu opremu kupljenu u našem poduzeću nudimo brzu, učinkovitu i prije svega stručnu servisnu uslugu. Znanje smo stekli tijekom dugogodišnje prakse, a novom tehnologijom upravljamo uz stručnu pomoć servisne službe naših dobavljača iz inozemstva, koji nam ujedno osiguravaju konstantno educiranje u njihovim edukacijskim centrima.

Poduzeće Žabjek je još 1993. godine osnovalo svoj servis za konstantnu podršku svojim strankama. U početku smo svoje poslovanje temeljili na pneumatskom alatu, a uskoro smo počeli i s električnim alatom. Važni rezervni dijelovi su cijelo vrijeme na zalihi.

Ovlašteni smo serviser za alat Ingersoll Rand.

Servisiramo pneumatski alat:

  • Ingersoll-Rand
  • Dynabryte

Alat možete izručiti Žabjek servisu na više načina:

  1. Osobno u sjedištu poduzeća,
  2. Nazovite nas i organizirat ćemo sve što je potrebno da alat što prije dođe do nas (uz plaćanje troškova prijevoza ukoliko alat nije pod jamstvom). Troškovi slanja se obračunavaju po važećem cjeniku Pošte Slovenije te GLS Slovenija, koja za nas obavlja usluge dostave robe.

Informacije i savjetovanje u vezi s popravcima dostupni su vam telefonom, na broj 01 42 80 120, od ponedjeljka do petka, između 7:30 i 15:30 sati. Za servis drugih brandova alata nas nazovite i dogovorit ćemo se je li popravak moguć! Servis obavljaju stručno i tehnički potkovani serviseri, koji imaju iskustva sa servisom pneumatskog alata. Ukoliko alat nije kupljen kod nas i još je pod jamstvom, ne popravljamo ga. Takav alat u jamstvenom roku nije moguće popravljati jer su neovlašteni zahvati u alat od strane neovlaštene osobe zabranjeni.

Jamstvo:

Prilikom ostvarivanja jamstva kupac uz opremu mora dostaviti također jamstveni list i račun na kojem je naveden datum kupnje, serijski broj i jamstveni rok za pojedini artikl.

Jamstveni rok za artikl koji stranka pošalje ili donese u Žabjek d.o.o. na popravak ili zamjenu vrijedi onoliko dugo koliko je navedeno u jamstvenom listu. Taj rok počinje teći od datuma navedenog na računu odn. jamstvenom listu artikla. Kvarovi i štete uzrokovane nepravilnom uporabom opreme koju isporučuje Žabjek d.o.o. nisu pokrivene uvjetima jamstva.